ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ!

Πιο είναι το οικονομικό χρώμα;
Το άσπρο είναι το πιο οικονομικό χρώμα.

Τι χρώματα υπάρχουν;
Υπάρχουν όλων των ειδών τα χρώματα με διάφορες υφές, τα οποία μπορείτε να δείτε από τον χρωματοκατάλογο μας.

Τι διαστάσεις έχουν τα κουφώματα;
Τα κουφώματα δεν έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις. Τα κουφώματα κατασκευάζονται στα δικά σας μετρά ανάλογα με τα ανοίγματα που επιλέγετε εσείς στο χώρο σας.

Ποια σειρά να επιλέξω;
Tη σειρά είναι σημαντικό να την επιλέξετε ανάλογα με τις προδιάγραφες που έχετε. Υπάρχουν σειρές οικονομικές, σειρές θερμομονωτικές και σειρές τελευταίας τεχνολογίας και μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

Τι τζαμί να επιλέξω;
Σύμφωνα με την ηλιοφάνεια που υπάρχει στον τόπο μας είναι προτιμότερο να επιλέγετε ενεργειακά τζαμιά τα οποία σας προστατεύουν από την ακτινοβολία του ηλίου.

Ποια η διαφορά αναμεσά στο διπλό τζαμί με το διπλό ενεργειακό τζαμί;
Η διαφορά τους βρίσκεται στο ότι ένα ενεργειακό τζάμι δεν αφήνει την ακτινοβολία του ήλιου να εισχωρήσει στο εσωτερικό με αποτέλεσμα να μην εισέλθετε η ζέστη και η ακτινοβολία στο χώρο σας.

Ποσό χρονικό διάστημα χρειάζεται για την παράδοση των κουφωμάτων;
Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών για τα χρώματα άσπρο, φυσικό (silver) και καφέ σε σειρές μη θερμομονωτικές.
Για οποιαδήποτε άλλο χρώμα και οποιαδήποτε σειρά θερμομονωτική ο χρόνος παράδοσης είναι από 15 εργάσιμες μέρες μέχρι και 45 εργάσιμες ημέρες.

Πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο για την παράδοση κουφωμάτων;
Μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο για την παράδοση κουφωμάτων εφόσον υπογραφεί η παραγγελία πριν από τις τελικές μετρήσεις δηλαδή στο στάδιο πρώτης μέτρησης και παραγγελθούν τα υλικά έγκαιρα έτσι ώστε να είναι έτοιμα όταν μας καλέσετε για τις τελικές μετρήσεις.

Αφαιρείτε τα υφιστάμενα κουφώματα όταν πρόκειται για ανακαίνιση;
Ναι, αναλαμβάνουμε την αφαίρεση παλαιών κουφωμάτων. Όταν υπάρχουν ξύλινες κάσες δεν αναλαμβάνουμε την αφαίρεση, γιατί μετά την αφαίρεση ξύλινων κουφωμάτων χρειάζεται επιδιόρθωση στους τοίχους περιμετρικά.


Σε πια φάση της οικοδομής τοποθετούνται τα κουφώματα;
Τα κουφώματα θα τοποθετηθούν αφού ο εργολάβος τοποθετήσει όλες τις πατούδες στα παράθυρα, τα κεραμικά στο πάτωμα, το μπάνιο και την κουζίνα για να μπορούν να εφαρμοστούν τα κουφώματα.

Ποτέ παίρνετε τελικές μετρήσεις;
Οι τελικές μετρήσεις γίνονται εφόσον είναι έτοιμες οι πατούδες και τα κεραμικά στα πατώματα.


ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ EMAIL ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ comfort.plus@cytanet.com.cy

Copyright CK Comfort Window Plus Ltd - Αλουμίνια & Συνθετικά Κουφώματα